Wenst u meer info of een gratis prijsofferte contacteer ons dan vrijblijvend op het nr 0477/319198 of via het contactformulier


© 2016 Leauprotect.be

Reinigen - Herstellen - Beschermen
Wat doen wij? Onze realisaties Contact
Tel:0477/319198

Drie opties: langs binnen, via de spouwmuur of aan de buitenkant. Spouwmuurisolatie blijft onovertroffen qua efficiëntie en snelheid. Maar buitengevelisolatie is met voorsprong de meest complete methode.


Hoe dat komt? Met buitengevelisolatie doet u twee dingen tegelijk: isoleren én renoveren. U bereikt niet alleen de ideale isolatiedikte (tot 40 cm!), waardoor koudebruggen vakkundig verdwijnen, maar creëert ook een nagelnieuwe gevel.


Bij L'eau Protect bestaat de buitengevelisolatie uit isolatieplaten, afgewerkt met handvorm steenstrips in alle denkbare kleuren. Wij brengen het volledige gevelisolatiesysteem aan op uw bestaande gevel met de nodige expertise en aandacht voor alle details van uw woning. Uiteraard zijn de werken ingrijpender dan bij spouwmuurisolatie. Maar uw woning krijgt dan ook een volledige en energiezuinige facelift!


Waarom buitenmuren isoleren?

Redenen genoeg om te isoleren: uw wooncomfort, energiefactuur, het milieu ... Maar hoe pakt u dat aan bij een bestaande woning?

Buitengevel isolatie