Wenst u meer info of een gratis prijsofferte contacteer ons dan vrijblijvend op het nr 0477/319198 of via het contactformulier


© 2016 Leauprotect.be

Reinigen - Herstellen - Beschermen
Wat doen wij? Onze realisaties Contact
Tel:0477/319198


Hoe gebeurt loogwerk of decaperen?

Decaperen gebeurt met chemische producten die verven en vernissen oplossen. Deze behandeling tast noch het hout noch de lijm aan. Loogwerk kan zowel worden toegepast op verven als op vernissen, waarbij vaak een loogbad ingezet wordt. Zo dompelen wij bijvoorbeeld een oud meubelstuk onder in een bad, waardoor de verf of de vernis wordt verwijderd.


Deuren decaperen door te logen:

Antieke en rustieke houten deuren uit oude huizen worden dikwijls geloogd. Dit biedt een doeltreffender alternatief dan schuren. Ze krijgen na een decapeerbeurt hun natuurlijke kleur terug. En het is immers vrij eenvoudig om ze na het logen terug in een laagje verf of vernis te zetten.


Neem snel contact op met L'eau Protect en geef uw interieur een nieuwe uitstraling!

Wilt u uw oude deur of meubel terug de oorspronkelijke look geven?


Het logen of decaperen van rustieke deuren is vandaag de dag erg populair. Dat is normaal, want een afgeleefde deur is vaak nog niet versleten. L'eau Protect heeft een passie voor oude en rustieke bouwmaterialen en past dan ook alle loogwerk uiterst zorgzaam toe. Bij L'eau Protect gaan vakkundigheid en professionaliteit samen!

Decaperen