Wenst u meer info of een gratis prijsofferte contacteer ons dan vrijblijvend op het nr 0477/319198 of via het contactformulier


© 2016 Leauprotect.be

Reinigen - Herstellen - Beschermen
Wat doen wij? Onze realisaties Contact
Tel:0477/319198

Het injecteren van de keldermuren met injectiegel is de meest toegepaste (en nog altijd de meest efficiënte) toepassing tegen opstijgend grondvocht. Aangezien in de meeste huizen de kelders de meest vochtige ruimtes in het huis zijn, is het injecteren in de kelder geen overbodige maatregel, een maatregel die zelfs preventief gebruikt wordt.


Hoe gaat de injectie in z'n werk?


De injectie in de keldermuren begint aan de voet van de muur. Daar worden enkele kleine gaatjes geboord over de gehele lengte van de te injecteren muur, waarna er injectiegel wordt geïnjecteerd.


Deze injectiegel vormt een erg effectieve laag tussen de muur in de kelder en het grondwater onder de kelder of in de fundering. Dit zorgt ervoor dat de keldermuren vanaf dan vrij zijn van opstijgend grondvocht.


Er zijn enkele belangrijke factoren om rekening mee te houden bij het injecteren van de kelder. Om die reden wordt best contact opgenomen met een expert.

Waarom de kelder injecteren?


Het injecteren van de keldermuren zorgt ervoor dat de kelder en inhoud van de kelder geen last meer ondervindt van opstijgend grondvocht.


 

Injectie